Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Wednesday, December 22, 2010

JAMMED!


Ni memang tak boleh tahan...dah berapa lama tak menghadapi perkara cam ni...kereta jalan macam siput...motosikal berdesup kiri kanan,yang menyelit belakang..depan..macam tak ingat dunia..nak mati cepat mungkin...erghhhhhhh!rimasnya.
Basikal?tak kelihatan...bas pulak...cuba nak jadi king of the road.lagi buat aku panas hati...

What do you expect...this is jln tun razak at 5.45pm..
Expected already...

Selalunya masa yang dibajet-bajet untuk pulang adalah sebelum atau selepas waktu-waktu puncak...what to do...terkena pulak hari ni...

Tips untuk ikut Jln tun Razak di waktu sesak... Sila ikut jalan alternatif...dari berkampung dalam terowong tu lama2 boleh lemas...baiklah ikut atas...sebelah kiri tu...yang ada traffic light...yang trffic lightnya boleh menuju ke bukit bintang sebelah kanan tu...dan ke prince court hospital...then kepada sesiapa yang menuju ke selatan...masuk je la smart tunnel...save banyak masa...dari berduyun-duyun berderet-deret 20km sejam...hentikan saja!tidaklah untuk saya...(Owh..I don't like to stuck in the tunnel...headache)hehehe...and

Ikut traffic light boleh blogging...
Go mobile!
But don't get caught!ahhahahha
See ya!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

~syafa shafiin~ said...

fungsi mobile blog
di mana mana
hahahhahahaha

sungguh bahaya

GEREK ITU ALIA... said...

sila pastikan anda selamat...ahhahah tu pasal kena ikut traffic light tu...'.sbb tgh stop :p ngeeeee...
jgn leka!ahhha
mobile blog yang hebat bukan??
akakakakka