Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Sunday, June 27, 2010

JAMRUD!



This is so cool!
I love JAMRUD BAND!
ahahahahhahahahahah :P
Have fun everyone!
cik gerek tengah melayan lagu -lagu JAMRUD!
dan senyum ketawa gembira..riang ria.. ahahha

Tuesday, June 22, 2010

ANGKASAWAN GILA


sudah menonton ini cerita...
tiba-tiba ...rasa nak berguling-guling ketawa...
ntah kenapa my mind so naughty....
i was thinking of 'someone'that really make me happy...(heheheheh)
adoiii sakit perot ketawa gembira....
raso cam nak lompang-lompang,goncang-goncang,lambung-lambung buzz nih..ahhahahhahaha (ok... aku geram+gelak)tak boleh tahan...ahhahahahahahahahhahahahahahahha

and you just like 'ANGKASAWAN GILA!'what all about this angkasan gila i can't describe..just...that's it!
heheheh

Friday, June 18, 2010

mangotango!


sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
mango smoothies...
my favorite... @ nandos
yumyumyum...
wish i can have this again and again...
anyone?
belanja me this smoothies ya!
very nice woooooo
ok..

makanan + minuman sedap teman hidupku! ahhahahah
macam takde keja lain la..
makan -makan dan makan lagi!

have fun with food alia!

ipod burst~rehab-amywinehouse

Creative Arts Festival - URBANSCAPES

YAY!
Tixx Sudah dapat! saya mahu pergi!
mahu mengambil gambar!!!
mahu melihat warna warni..
mahu tersenyum riang gembira!
yahoooooooooo
can't wait!have fun cik gerek!

ipod burst~BABY~Justin bieber... (what the hell!)

Tuesday, June 15, 2010

kamu buat aku ketawa


Setiap hari kalau tak kacau aku tak sah!!!Setiap hari tak melalak menyanyi tak sah jugak!setiap hari kalau tak buat muka comel..muka penyek...muka sengal tu lagi tak sah!ahhahahahahahahah
I miss all of you...cuti sekolah ada seminggu lagi...
we will back together again to rumble jumble ok...

Jaga-jaga korang....ehhehe
yang belum mengambil exam sila bersedia tau..anda tidak terlepas..ahhahahahhaha
jangan lupa bawak katak!
RAWK guys! hahahahahah

*for those who not in the pics...you know, cik gerek also miss you lots!  :)
ipod burst ~ twinkle away~

aduh sakit jantung!

macam-macam sungguh...nasib baik selamat..kalau tak adoiii dah la sangat tak best..dan sangat lemau
tambah pulak lagi dengan benda nih...lagi la karut kan...
tak tercapai dek akal ku...
aduh menggelabah sudah...

tapi....

nasib masih baik...
if not..nanges woooo
everything sudah tidak ada lagi...

tapi ..


OH CD!

you save my life..
atleast sikit...
dalam memory card sudah tiada....

my photos actually...
scary!
sigh!

gilak ini macam! bisa pusing 8tahun!

ipod burst~secondhand serenade~ fall for you...

have fun!chill and love love love! :)

Sunday, June 13, 2010

JUNK!

I think today i am super furry!
she reminds me a lots of things...
my head rumble jumble like bumping ball up and down whuaaa headache... technically sound and melodic.REWIND,REPEAT! and please go away...go!!!!!
unique sounds it seems...

On the road again...yuks!why today..why...lucky..i don't remember anything...and i don't want to...
still red light...STOP!
i never forget the sounds that night...
it's not fun anyway!
but i'm sure it will be super FUN for her...
good for you...ahhahahahha

what the hell is alia???
sigh!

ipod burst ~last kiss~ pearl jam

Friday, June 11, 2010

Thursday, June 10, 2010

My Fav Shoes...

huaaaaaa yang ni pun menjadi pujaan hatikuuuuuuuuu OH DOCMARTEN....kusut otak camnih...
ahhahahah putih dah ada...coklat pun dah ada..both Mary Jane...yang ni..menarik..sangat best...kena beli online la...
haih!
mimpi lagi la camnih.....

sanddle ni pun dah menggugat jiwa raga...(menung.senyum-senyum.otak ligat) heyyyY!!!!!
macam-macam la hoi! akan ku mimpikan juga yang ini...
banyaknya mimpi...ahhahahahahahah


puff!

ipod blast~back to black-amy winehouse

wedding story-siti nur alia zakaria

Last week 4/6/2010 & 5/6/2010 kisah menggambil gambar lagi...banyak yang akan di 'upload'...tapi buat masa ni paham-paham je la connection yang sengal ni memang sangat tak boleh menjamin apa-apa...sabar je la..keinginan tu kena la bertahan dulu...ntah bila la nak aman damai ni Oh internet ku...
bertempat di kuala pilah,negeri sembilan...farah nazuin atau poset(ehhehehe jangan marah ha...), kakak dia my friend since zaman main pasir sama-sama.. farah telah memberi kepercayaannya untuk cikgerek menjadi photographer pada hari bahagia adiknya..dan..nantikan kemunculan gambar-gambar pada hari tersebut...
yang ni kita intro dulu....puff!
Selamat pengantin baru untuk siti nur alia & Azlan (cikgerek buh la nama penuh dia..memandangkan nama cik gerek pun alia..ahha kang tersilap info plak :P)
wish you all the best...semoga berkekalan ke anak cucu cicit and sampai bila-bila....

love,alia

ipod burst~teenager-MCR

pelangi sungguh hatiku!


Waduhhhhh....tidak tahan sungguh hati ni...skarang dah macam rambang mata pulak..tapi yang ni version 'sling bag' rasanya yang 'sling bag' ni lagi sesuailah untuk dipakai oleh saya..hmmm...alamak GORGEOUS!!!
huh..tidur malam termimpi-mimpi..yang mana satu idaman kalbu..huhuhu
nantilah tidur cari ilham dulu...tengok-tengok tinjau tinjau..kalau ada idea sila lah...
tak kan nak semua kot..kan...
hahaha memang buat collection!yeeeeee
habisla kalau hati sudah suka yang kelat pun rasa coklat!ahahhahaha

ipod burst ~bintang by Air~

Tuesday, June 8, 2010

bright multi

whoooaaaaa... i'm craving for this bag!it's from Fossil!
hmmmm....which one huh!confuse..confuse...
i love both!
huaaaaaaaaaaaaaaaa....
when  can i get this???
now?
yes please..anyone..ahhahahahah

ipod burst~man who sold the world~
my night full with colors!yay!

1st visit

i've been to hawaii at age of 6...
my first trip oversea ... : )
with mak.cicik & ayahteh....
miss all
love,
Ayong

WOW!i'm 16


Ini adalah barisan kawan-kawan...hahahahah masa berumur 16 tahun...HOT NUMBER ya!bestnya jadik 16 tahun...indahnya....oh sekolah!
dan ni barisan kira top student la nih (sbb nakal ok..) aku la antara yang paling paling nakal tuh ahhahaha..ahhahahaha dengan kenakalan keceriaan kegemilangan dan suma yang ke la...ahhahahahhaha
from left :julie,miss alia,farah(A'a),toya/wawa, & diena....
julie and toya married already...and others still 16 until now..ahhahahahahah
miss you all!
love,
cik gerek itu ALIA

3 years old me!

hahahahahah...speechless....
kiddos!