Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Tuesday, June 15, 2010

kamu buat aku ketawa


Setiap hari kalau tak kacau aku tak sah!!!Setiap hari tak melalak menyanyi tak sah jugak!setiap hari kalau tak buat muka comel..muka penyek...muka sengal tu lagi tak sah!ahhahahahahahahah
I miss all of you...cuti sekolah ada seminggu lagi...
we will back together again to rumble jumble ok...

Jaga-jaga korang....ehhehe
yang belum mengambil exam sila bersedia tau..anda tidak terlepas..ahhahahahhaha
jangan lupa bawak katak!
RAWK guys! hahahahahah

*for those who not in the pics...you know, cik gerek also miss you lots!  :)
ipod burst ~ twinkle away~

9 comments:

dear lemon said...

Hahaha ! Tu dah tabiat kami yeaa, menghuru dan hara kan hari cik gerekkkk !
Auwww ! Kami semua kelihatan comel sekali dah bertambah sengal apabila di penyek penyek dan saya la paling teruk ! grrrrr ;D
Exam ? OMG ! comfirm A++ punya la bawak katakkkkk ! Yeahhhh, sape yang lari dulu, suda semesinya cik gerekkk :)
Dan saya lemon disini, mengakuiiii, mang kangen bangas same geng sengal kami termasul si granny alia ismail ! Hah ! Amek kau, name penuhh aku taram :)
Thank you <333

GEREK ITU ALIA... said...

hahahahahahhahahaha.....tgk..kalau tak A++++ akan ku kutip katak2 itu...jaga cik lemon cik gerek tak takut katak...ahhahahah

dear lemon said...

Waduhhh waduhhh ! Payah nie, nanti cik lemon siapkan kat rumahh yea. Amek dari internet punyaa. Mesti dah lebihh plusss punya jadi A----- ! hahahaha ohhh tak takot yea? Saya pun, kucing jea saya takot ;p

GEREK ITU ALIA... said...

cik gerek ada banyak kucing cik lemon...jaga-jaga..ahhahaha

dear lemon said...

Siot punya granny. Ape nie ugut ugut ! hahaha TIDAK ADIL ! Tapi fikir fikir balik, takkan la cik gerek nak bawak kucing pergi sekolah ? Tak takot saya hentak kucing cik gerek dgan camera cik gerek? :)hehe

Ease Basri said...

memang kamu cikgu sejati...tahniah kawan....

nugget said...

teringat zaman masa sekolah dulu.. dulu eden pn comel2 juga budak'eh.. hehe~!

GEREK ITU ALIA... said...

ease darling...ngeheeeee :P
semoga! :0
i love you babe!

GEREK ITU ALIA... said...

ease darling...ngeheeeee :P
semoga! :0
i love you babe!