Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Friday, January 15, 2010

Buah hati


Semakin hari semakin kena bersama-sama...dia sangat memahami...sekarang nih dia duduk kat atas meja tu,dia tak kasik berkerja depan computer..kena duduk layan kerenah dia dulu.. :) dia kata...'this is my territory! if you want it back...kiss me and let's play'ahhahahah jadinya...untuk dapatkan semula kawasan jajahan dia tuh..kena la ikut...

nah...hamik!pakai spek dulu...kena tido baring dulu..kena amik gambar..owh..he just like me..dia suka bergambar :P hahaha
nak show teeth!ahhaha macam 'toohfairy' tak??? dia nak tunjuk gigi dia ada lagi...hmmm 3! ada 2 gigi taring ada 1 gigi kenit :P ahhahaha untuk pengetahuan...diani penah dihantar ke klinik untuk cabut gigi...
Dan..ni lah dia buah hati... hari2 tunggu..kalau pakai baju lawa skit...dah bising...kadang-kadang kena bawak naik kereta dulu..pusing-pusing...kalau nak tido...kena siapkan tempat tido dulu...ataupun dia bising la nak tido...hai la buah hati...kadang-kadang dia mintak KFC, ataupun dia memang dah faham kalau cakap KFC....dia sure tunggu :) tu  favourite dia...dan kadang-kadang mintak ice -crem gak :P and he always give me kisses...he said he love me too :)
..nakal comel cerdik pandai dan kau lah buah hati ku. NAma dia UMBAN!

2 comments:

Independent Queen said...

Mata kucing tu..stim habis.. hahah.

GEREK ITU ALIA... said...

hahaha dia get ready kalau i angkat dia ,dia nak cekup muka i ahhahahahha tapi dia kucing yang baik :P