Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Tuesday, August 4, 2009

Demam Raya!



Sesiapa yang nak order honey cornflakes untuk hari raya atau hari-hari tak raya pun boleh..
nak buat makan-makan kat office,nak bagi hadiah untuk kawan-kawan 'birthday gift' pun sesuai...packaging yang comel dan sangat menarik hati..ada riben-riben siap..(but for raya,normal packaging la..macam bekas kuih yang selalu korang semua tengok)
nak amik hati bos pun sesuai, buat suprise di pagi hari..boleh letak kat meja dia...mungkin hilang skit marah dia kat korang yang buat dia marah
hehehhe

sila la buat tempahan sekarang..
call no yang tertulis tu...
yummy!

No comments: