Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Monday, February 27, 2012

Baby darling week 9

Assalamualaikum! Hello everyone :)

Jom cerita check up...

1st check up gi klini biasa je...just to confirm pregnant bila dah buat pregnancy test kat rumah tu..
so gi la bersama FH...

but i'm sorry doc! i don't like you! boleh kan camni..
ahhahaha
padahal takde apa pun...
saja tak suka doc tu..ntah apa kena ntah...
doc tu macam tak de perasaan...
FH & me blur...
masa tu nak scan awal sangat....tak nampak pon..
then....

doc tu kata : dah test kat rumah
me : dah
doc : ok so confirm la tu...nak buat test kat sini lg skali?
me :yes ..pls..
so gi la buat test..kencing and doc test la apa la kan..
doc : see..double line..so confirm
me : ok..
doc ok i bg folic acid
me ok

errr..do tu cakap mendatar je..dgn muka yg sangat membosankan...ahhaha
kesimpulannya memang tak suka!so babai la doc...tidak la untuk seterusnya..ahahha

Then  i went to Damai Service Hospital,Melawati
hmmm...nampaknya lain skit dari klinik biasa tu...
so tanya-tanya..and lucky haritu doc tuk cek pregnancy ni pompuan..Dr.Zunita...
ok..so...sangat suka..senyum je
err blom jumpa pun lagi..pehal dah suka...
1st impression kot.. excited pun ye agaknya...
This is after a month jumpa doc lemau tu...
so masa ni FH tak mo ikut masuk lagi..ehheh
Doc yg friendly...
Describe what will happen at this week etc...wahh sangat best!
then....taraaaaaaaaaaa........

hello mummy for the first time!doc describe la..tu kepala dia..tangan...kaki ha camtu...
senyum2 je doc tu... suka!



Keluar je dr bilik tu...senyum-senyum cakap kat FH nak tgk tak??? NAh...
FH : apasal tak panggil???
ahhaha ngada-ngada kan tadi takmo ikut masuk (sambil dia belek2 amik gamba siap! pastu post fb! ahhaha)....
love you! muahs!
pastu terus lupa dah doc yg lemau lg membosankan tu...


** at this week (about 9) i start can't eat rice...dangg!
semua nasik keluar balik after makan...whoooooaaaaa feel the heartburn + asthma attack jugak :(

We will cherish our time together baby....pls be good ok...muahmuah!
LOVE YOU SO MUCH!

1 comment:

:: nia rashid :: said...

hello baby!
jom g tido hotel soon k? ...muekeke..see you soon babe.lama x jumpe. nak makan apa request je ekk? :)