Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Saturday, January 7, 2012

Cuba.Try.Test

This is the love mochimochi (buat muka moncong2 kishkish ala-ala muka nak kena sepak!)hehhee
As i remembered i called my sisters... if they had delayed menstruation because we all had taken the EPO (Evening Primrose Oil) as a food supplement.hmmm...adik said..YES!mine delayed for few days...but it's ok.,Nina said...YES!!! mine late!'gila lambat!' oo ok...and ...i think it's normal since i got married things changes..the menstrual date slightly change,it's ok for me...

Me and FH had our dinner in Kg Baru...nak makan bubur...belom apa-apa sakit perot teramat sangat yang membuatkan mood makan hancus!macam kena gastrik tu..erghhhh makan-makan terus nak balik..sobsobsob tak dapat nak menikmati makanan bersungguh-sungguh.
belom sempat sampai rumah tiba-tiba rasa nak muntah...ok this also normal untuk i yang selalu muntah. Meluat buat kerja pun muntah memang tak bleh blah! Tak suka tak suka...
dah muntah sakan then i said, LAPARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!huaaaaaa jom gi 7E la...nak find something lite to eat..nak cadbury bytes skali..whatevalaaa..hehehe

hmmm...Hampa!apa nak pun tak dapat!yg paling tak boleh terima cadbury bytes tu takde..apa daaa 7E ni! ehhhh tapi kat sini ada benda lain la...secrectly bought it...simpan terus!
sampai rumah sambung lagi muntah!ye saya sangat suka (muka keronyokkeronyok senget-senget nak nangis!)
lama gak la dlm toilet tu buat kerja sensorang. wekwekwekwekwekkk hukhukhuk wekwekwekwek...
not only me yang sakit perot kesian FH pun perot tak best...tu plak mengelodak je perot dia...
dah selesai wekwekwek tu...senyum-senyum klua toilet macam kerang busuk senyum sorang-sorang ahhaha pastu paggil FH cepat-cepat...haih... dia plak nak cepat2 masuk toilet..wakkakaka arghh tak pedulik,
sini...meh sini.....
ada present!
what???
bukak la!
jengjengjengjeng!

dia boleh plak tanya...apa ni??? ahhaha (tepuk dahi!)
memang FH tak tau apa benda ni pon!pastu bisik-bisik comel....
ahhahaha pastu senyum-senyum dia kata jaaaaaaaaapppppppppppppppppppppppppppppp
toilet dulu! wakakakkakakakakakak (gelak nak guling-guling tengok FH tahan sakit perot nak kejar toilet,sambil nak gelak sepak2 eeeeeeieiiiii  boleh plak dia tanya apa benda ni?)

***takde cadbury bytes...beli benda ni kat 7E...

2012! me.,excited mommy to be and FH nak jadi daddy!
Pray for us!




3 comments:

sue. said...

besnyeeee...congratulations sis! im happy for u!

eRni said...

cangrats dear...bunting pelamin lg..take care ye

Julie M Gumpil said...

Taniah sis... boleh tak kita tukar2 blog.. ni blog saya: http://health-wellness-nature.blogspot.com/