Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Monday, February 27, 2012

Baby darling week 14

Assalamualaikum & hello everyone...
Alhamdulillah...now dah 14 weeks...almost 4 month...
menjadi mummy yang sangat aktif...
tapi still...NO RICE!!!!
yang peliknya..nasik lemak ke...nasik ayam ke...boleh plak...nasik goreng pun boleh..tapi nak nasik goreng cendawan je..lain takmau...haha heran! kenapa nasik putih tak boleh???
mummy ni kuat berjalan..jalan je keja dia..ahahha...

so today me and FH dah plan nak gi check up...so dua2 pun arrange untuk keluar lebih awal...
wahhh giler clear..seronoknya jalan..ahhaha
again...nak jumpa Dr.Zunita...

setiap kali nak gi checkup mesti sengeh-sengeh...hahahah
kali ni FH nak ikut skali..YAY!!!!
excited both of us nak tgk baby...apa la dia tgh buat tu..ahhaha
Bila doc dah cek-cek...tekanan darah suma pun ok..then
doc tanya ada muntah lagi ke tak..jawapannya adalah tidak KECUALI bila makan nasi!hahahaha
western tul!
then macam biasa la...doc nak scan...FH dah tinjau2 sbb masa tu doc blom panggil lagi ahhaha...
pastu doc tunjuk.....
taraaaaaaaaaa...

Dengan aktifnya dia bermain-main! we can see kaki tangan back bones tulang belulang...wahhhhhhh...pusing-pusing...pastu nyorok..pastu pusing lagi!
sedang berseni lukis,main lego...! hahahaha(what la my imagination)
enjoying her/his time suka sangat kitaorang tengok dia...

Next month..kita jumpa lagi ok baby!
memang americano...
kenny rogers pulak!!!

**kalau boleh hari-hari nak makan twister KFC!
nasib tak mintak kambing hari-hari..hahahah

No comments: