Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Saturday, April 4, 2009

GEREKPROJECT STUDIO





dari tahun lepas..entri dalam blog ni agak tak konsisten..memandangkan ada macam-macam perkara yang nak di selesaikan..tambahan plak holiday yang agak lama membuatkan blog ni sunyi seketika.

Bermula dari rumah (SOHO)small office home office,Gerekproject mengorak langkah lagi...
Nampaknya kali ni aktiviti kerja-kerja dan bisnes bukan lagi di rumah.
belumlah siap sepenuhnya..tapi beransur-ansur sedikit demi sedikit...
almaklumlah...bukan nya GEREKPROJECT bermodal ratusan ribu apatah lagi jutaan ringgit...Cuma sekadar boleh mengorak langkah satu persatu...ibarat..sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Masa ikea sale hari pertama,Pagi-pagi lagi dah sampai...nak beli meja nih...


Lampu ni juga jadi pilihan...buat masa nih ada 14 lampu bulat-bulat ni..tak cukup satu lagi sebab kehabisan stock,dah ulang dua kali still takde(untuk saiz yang besar)

Dapatlah meja dan juga lampu bulat-bulat ni.Sangat Happy...
tak sabar...

dan inilah hasilnya,boleh intai-intai...meja dah disusun,lampu dah pasang,'shelf' pun dah ada..tapi masih tak cukup lagi...nak kena ada lagi 8...



Close UP-shelf- ni la tempat nak display kad-kad jemputan perkahwinan,handmade cards...Packaging(paperbags,boxes,etc) yang di hasilkan oleh kuncu-kuncu Gerekproject.
dan penambahan-penambahan yang berkaitan masih lagi dijalankan... WISH US THE BEST :) Everyone...

3 comments:

zaida ismail said...

Cantik la kat mana ni?

acoy said...

sok den da boli rumah ko tlg decorate..

GEREK ITU ALIA... said...

insyallah..boleh...saya suka tuh :)