Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Sunday, May 11, 2008

KISAH JATUH DAN SAKIT...Adoiiii

hello world...

Dah beberapa hari kesakitan tak tertanggung lagi..bagaimanakah???
takder jawapan lain selain,makan la ubat apa susah kan...
mula-mula sakit mata,berair macam boleh takung buat mandi...sakit,pedih,gatal..erghhh.
demam di malam hari yang tak berenti..kenapa nih???
selesai perkara perkara tersebut...
dan....minggu lepas,jatuh tergelincir..alamak tertekan di bahagian lutut dan...kemampuan untuk ketawa itu indah,tetapi kesakitan itu sangat tidak terkata,menangis sambil ketawa dan ketawa lagi...beberapa hari selepas itu,hasilnya agak menawan...HEBAT BUKAN???

BLUEBLACK!LEBAM!adoiiiiiiiiiiiiii!!!!!
sangat sakit...
beberapa hari selepas tuh tiba-tiba...ni lagi la...
kenapa pulak ada sakit belakang nih"back pain" dan agak tak boleh tahan.jalan pun dah macam apa ntah...tegak tak boleh bongkok pun tak boleh abih tu cemana???
Sungguh!kesakitan ni sangat tak best..tapi,mungkin tuhan bagi sakit untuk bercuti sementara...sehingga hari ini belakang sangat sakit..panas dan macam ada sedikit bengkak(adakah ini disebabkan jatuh tu?)hmmmmm
Ada sedikit kurang sakitnya tapi kadang-kadang masih juga berdenyut-denyut sakitnya...3 hari hidup hanya terbaring.Kesakitan yang sangat susah nak bangun,membuatkan bantal itu indah,kesemua kerja termasuklah bangun untuk ke tandas juga di rasa macam nak jalan kaki 400km...erghhhh

Semakin hari diharap semakin beransur pulih.semoga Saya Cepat sembuh dan boleh kerja kuat-kuat,rajin-rajin untuk cari duit banyak-banyak dan tidak menyusahkan sesiapa.....


Supaya saya tabah menghadapi hari-hari sakit ini tanpa sedih..ye ker?sedih la jugak :(

BIG HEART
Gerek Itu Alia!

2 comments:

alia detsiwt said...

heyy knape kaki tu?? siannyyee~!! hugss~!!!

acoy said...

susah nak ke toilet??? ko pakai je lampin pakai buang.