Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Tuesday, April 22, 2008

BEBELAN PEREMPUAN HEBAT!

Aku ni macam dah takder cerita lain...balik-balik nak cerita kesibukan diri yang agak melampau...itu memang dah jadi perkara biasa yang aku selalu bising kan kat sini..tapi kali nih lain skit...sebab kali ni ....ops...jap,aku dah nampak kereta yang aku suka ni GOLF GTI.tapi warna merah..takpe la kan..sbb aku nak warna putih...(iklan)dan memang aku akan selalu cakap lagi dan lagi dan lagi...(sesiapa yang dengar nih tolongla jangan bosan sebab..ya..That's me!!!)ehhehe Aku rasa aku kena tengok hari-hari,uhuuuu memandangkan aku dah TEST DRIVE,dan membuatkan aku nak mimpi hari-hari...dan aku rasa aku perlu test drive lagi dan lagi dan lagi....VROOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMM.......

Sambung balik cerita sibuk ni...Aku rasa takde siapa la yang tak sibuk dalam dunia ni melainkan dia buat-buat sibuk(cemana la agaknya hari2 orang yang buat-buat sibuk)kakakak dan tambahan pulak sebab dah sampai masa aku kena tukar cinta kesayangan kepada cinta yang baru,tapi cintaku yang lama,jangan risau...dan sekarang pun aku masih menggunakan cintaku sebaik mungkin tak kan kulupa khidmat SUPERB yang cintaku berikan(OH LAPPY KU MAMBO JUMBO!).

Semua kerja-kerja yang banyak hampir selesai(bila nak habis nih tak sabar)aku sangat Happy.Planner bulan nih memang penuh...
Buat kakak tersayang(akmar) Ko jangan la pressure...i 'll give you the best i can.Masa dan Keadaan sekeliling suasana yang agak berubah membuatkan aku adik ko yang comel gorgeous nih agak pusing..tapi apa pun hari hari aku hebat!bak kata ema,PRESSURE IS BOOSTERS!whuhuuuuuuuuuuuu....aku tau aku POWER BEB!

Dan aku memang sangat tak sabar juga untuk dapatkan Blacberry tuh!!!
dan aku sentiasa ingat dan cakap dan untuk sesiapa juga,dan untuk diri aku ni...
"sometimes,WE LOST SOME and WE WIN MORE!!!"To be a Great Person,tak mungkin BEST je yang akan kita lalui...

GEREK ITU ALIA,ENJOY LIFE,WORK, AND FULLFILL EVERYDAY WITH LOVE!
EVERYDAY IS A GREAT DAY FOR ME!!!

LOVE,
GEREK ITU ALIA
~Oldtown white coffe,Hartamas~

1 comment:

acoy said...

ade gak bagus eh ko ni..alia..sbnrnyer pe yg kita nak kita kn gmbrkan se,clear mgkn kt dlm minda ko tu.. tu kata dr fdhilah kamsah la..so..if u thnk u btul2 nak keta idaman ko tu..ko gambrkan stiap hr ko memandu keta tu..nak best g..ko letak gmbr keta tu kt pntu freezer ko..byngkna stiap kali ko bukak n tututp pintu freezer tu mcm ko ttp pntu keta tu..rskan bunyi kedapan udara tu..byngkan dgn nyata..insyallh..satu hr ko msti berjaya dpt sumer tu..