Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Friday, March 7, 2008

REWIND CERITA SEBULAN LEPAS.....

ada 12/8juta gambar yang baru di kongsi masih ada lagi 7999988juta...sikit demi sikit lama lama boleh tengok lagi selebihnya...
saya tengah tunggu KFC yang on the way..hmmm..yummy..(tapi masih sakit hati cemana ek???) abaikan lah...selera yang demam nih nak makan yang bukan-bukan... sigh!











3 comments:

kaseh said...

Upppsss...rupanya adik alia saya ni sudah punya cicin di jari manis! Tahniah ya!

Naughty Babe said...

eheemm..eheheeemm....baru sempat nak comment ni.. hey babe, congratulation ya! anyway, dah abis cun lar tu.. anyway mmg chumel pon suma gambar2 mu itu. *jeles jeles*
biler mau tawen? tawen tak jemput taktau lar.. hhmm...

alia detsiwt said...

alia. nanti alia kawin alia nak pegi. please. wahahahahahhhaha... gila kena beg untuk dijemput. argghhhh!!!