Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Wednesday, February 13, 2008

banyaknya cerita.....

salam....
today dah 13th feb...esok dah 14th wah....dah setahun jeans levi's n baju nike ni bersama saya skarang...hadiah di hari kekasih tahun lepas... :)tapi,tahun nih dah jadik macam hari-hari ,hari berkasih sayang...
esok...hari bunga-bunga merah...eheee

banyak yang untuk di kongsi..gambar yang sungguh bertimbun yang belum di upload...
ketiadaan sementara hanya untuk menyelesaikan perkara-perrkara penting yang berlaku sepanjang awal febuary sehingga hari ini.dan sekarang,saya di sini membebel kembali...
(senyum riang puas...)

ingatkan siang tadi nak update beberapa kerja yang terbengkalai...nak upload gambar-gambar yang sangat banyak...tapi....erghhhhhhhhhhhh...... BLACK OUT!!!
UNTIL 7.30PM TADI...HUHUUHU

Hari nih dapat sms,masa keluar ngan cik bam...(pergi klinik amik mc dia sbb sakit gigi(kunun-kunun sakit cam nak mati tapi tak pon..berjimba lebih!)actually dia nih mc pasal semalam macam haram katanya..yelah..kerenah customer..adoi!!aku pun pening!!!itulah inilah..tayar pancit..macam-macam kan bam...takpe..sabar ek darling...i'm here..news yang menyatakan yang Pn.Halida,our best friend dah selamat deliver baby..It's a girl!!!!
alhamdullillah..selamat..we wish to see you soon...wait for us k...kitorang nak kejakan anak kau!!!dah jadik mama!!!

sempat plak kitorang minum abc kat sg besi,singgah sebelum sampai umah petang tadi...huh!best jugak sambil pusing-pusingkan inlay yang agak menentionkan..erghhhh..owh ok..kitaorang dah ada solution..but.....WALAWEIH!!!NAK HARGA KENGKAWAN...TAPI HATI MACAM TAKDER PERASAAN...PATUT KE CAMNIH!!!KEJAM SUNGGUH!!!!EISH!BAM..APA INI WORANG!SENGAL!

THEN BALIK UMAH STILL LOM ADA LETRIK..berkipas kat 'balcony'..panas..dan saya sangat alergi pada panas!!!bisa mati inih!!!dan seterusnya tugas saya saya akukan menalifon printer...suruh print lagik inlay yang cam bodoh tuh lagi 700kpg..uh!dan satu lagi news..."abang dah dapat baby baru..baby girl..n abg tak dapat datang harituh...wife kat spital"...neway...CONGRATS TO YOU!...IT'S A GIRL... AGAIN!ALHAMDULLILLAH....

i'm waiting for dearest MUNCHET to come home..plan to have our dinner together,also with bam ...plan to eat satay kajang...(slurppp meleleh air liur)tapi...bad news...kena kerja lebih masa plak..masa nih la plak server down!ei BOM jer la!!!so canceled! now 10.55pm,he still not having his dinner yet...me too..takpe jap lagi kita makan k...tunggu lagi...

kisah benggang tak pat nak copy gambar tuh belum selesai..tekanan!!!sebab ada dalam lappy amy!ergh..apasal dvd nih!2 dvd cam corrupt!menyampah! bencik!so tu la pasalnya cam lambat skit nak berjimba kat sinih...

neway,
i'm having so much fun till i drop!!!
to be continue...
munchet dah sampai..skang nak pi makan..LAPAR!!!

love,
aliaismail

No comments: