Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Thursday, December 27, 2007

Masih lagi belum habis....

Lepas Raya Haji...masa untuk berehat,memandangan mama masih menggunakan buah hati saya(my car)jadik keputusan untuk balik ke kampung halaman adalah satu idea yang sangat bernas, disamping boleh merehatkan minda buat seketika...uhuuuu yer ker rehat(masih berfikir masih ada juga kerja-kerja yang belum selesai...ohooo melambak sebenarnya...ada signage,ada logo,ada packaging,ada call card...ada PORTFOLIO SKM yang masih belum di compile...masih bercuti...tapi masih lagi bekerja...malam sampai di kampung halaman.client datang rumah..uhhuuu datang rumah..waaa tapi takpe..yang tuh suma dah siap...dah submit..dan dah tau pun result...ok..i'm going to present later kat big boss.Sebab yang datang amik tuh anak boss..hahaha ok selesai satu...
tapi masih ada lagi...dan..esoknya signage proceed and the call card also proceed..wheee


dan SKM...still in progress..Semoga Berjaya!YAY!

Cerita tentang KUINI( buah tu nama nya KUINI )
Dan sekarang buah ini sangat melambak-lambak di rumah saya...buah yang juga menjadi kegemaran lembu...(teringat masa kecik Mohd Syatir(my dear cousin brother)suka lempar kat lembu dan lembu kunyah-kunyah meleleh-leleh air liur.lepas tu dia baling lagi dan lagi..sebab saya rasa dia suka tengok lembu tuh kunyah buah tuh hahahahahahah dan buah ini sangat sedap...hari-hari di kutip dipotong untuk di makan sampai tak larat lagi nak makan...kerana memakan buah ini juga boleh membuatkan sangat best ke toilet
ngehngeh...
Photobucket



Asam Gelugur...
pagi-pagi dah nampak buah tu..banyak...di ambil dihiris hiris dan kemudian di jemur...untuk di jadikan asam keping.yang buat untuk masak tuh...
ehhehe buat sendiri weih...sangat best..oh MYHOMESWEETHOME....
Photobucket

Bubur Cha-cha sangat syedap...sambil bercuti berehat dan sambil sambil itu juga memasak...sempat juga cicik mengajar untuk masak bubur nih(semoga saya masih ingat untuk buat bubur ni..ala bukan la susah mana pun..)Bau daun pandan yang sangat wangi..uhuuu i tell you!!!gila syedap!
Photobucket

1 comment:

Rees Max Aimann said...

woo, bestnya buah kuini ittew..
Dah terliur nih.. hmm