Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Tuesday, December 13, 2011

evening ride.jpg

Last week saturday...
Have an evening ride,as usual we go to our fav place,taman tasik perdana..heheh
This time,FH bawak basikal...YAY!!!
Rasanya takla azab sangat nak jog 2-2.5km tanpa henti..slalu kena paksa jangan berenti selagi tak cukup...tu kira paling manja punya jogging...

Excited sebab dapat basikal...sebab basikal share, so kita buat half2..mula-mula...naik basikal,half way sbb ada track basikal FH plak naik sbb naik masuk utan kecik tu...then I jog...sampai hujung FH dah turun, basikal I bawak pusing...FH plak jog...perghhh semangat kesukanan kan! Dengan harapan selimmelim nanti jadi jessica Alba! Ahahhaha you wish!

Aduh! Ingat tak azab ke? Hahaha maklumlah dah lama tak ride...sampai harini sakit ok! Sebab dah bertahun berzaman tak ride...
And I wonder how'azab' FH ride 55km,penang ride for 'kayuh layak' masyallah...

Mode: pungkok sakit sbb ride! Giler! Ahhahaha
But it's fun!
** nak basikal nak basikal nak basikal nak basikal!!! I want to ride my bicycle...hehehe

2 comments:

Independent Queen said...

Eh, samalah kita babe, I baru start nk exercise balik. Tiba2 je.. nanti nk buat post jugak lah. hahaha.

GEREK ITU ALIA... said...

@ Independent Queen..yes semangat kesukanan...majulah sukan untuk negara! ahhahaha dengan niat menjadi sangat healthy dan selim! :)