Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Monday, August 8, 2011

Berjalan sakan Bukit Bintang

semalam Sunday..hehehe
Sakan ok!
our days out! semangat sungguh...and it's WOW!!!! jalan tak jam! sangat bagus...kalau tak..nak ikutkan LDP ni mana tak jam...gila ke LDP tak jam?LDP tu adalah lebuh raya damansara puchong pada sesiapa yang tak tahu.. :)
Agaknya semua orang balik kampung for buka puasa kot :)
terima kasih sebab bagi jalan tak jam ,bagi mereka yang dah balik kampung..senang skit hati..btw...i'm not driving hahaha kalau jam tido je kan...dah sampai ..sempat plak melaram dengan spek itam nih ha...hahahah Oakley..idaman fruit heart (FH)
so before kua dah macam-macam fikir nak makan..tapi bila dah sampai....membeli belah lagi tempting dari makanan camner nih!... hasilnya adalah seperti berikut :Nampak Pavilion...hmmm..habislah weih!wakakakaka
Alamak.......Terbeli la...hehehehe Muaxxxxxxx!!! terbeli paperbag besar belang-belang tu ha!

heheh besar tul paperbag tu kan! **Happy**















Kat dalam sephora ni banyak perfume....tapi tak shopping perfume pun kat sini..hehehhe saja menjenguk mencuci mata..
Tak sempat nak berbuka..ramai sangat orang..fully booked...so..kita beli lah air dulu...jamah skit makanan.saya ada air tebu with lemon...yummm!
Tart telur untuk mengalas perot....
Wow! hasilnya memberangsangkan...dok tepi jalan ni ha sambil menjamu mata dengan lampu-lampu neon di tengah kota metropolitan ni ha....ehheh ayat tak bleh blah!

Sambil tekan-tekan henpon...heheh tunggu masa lagi nak buka....
Mana sah kalau tak bergambar?aku dan kamera boleh dipisahkan ke?tak kira la kamera phone ke kamera digital ke kamera filem ke..hehehehhe nak jugakkkkk.....
 Dan tibalah waktu berbuka puasa.... Bismillahirahmannirrahimmm..... yummmmm
dah makan-makan kat tepi jalan ni kitaorang sambung jalan lagi....

dah cool skit agak-agak dah lepas waktu berbuka....kitaorang sambung makan lagi...fuhhhh....ehhehe ada kerabu mangga...jeng jeng jeng...
Nasi ayam hainam bukit bintang.....weeeeeee...


BURPPPPPPP.....


Dah habis...dah siap-siap si perot...dah kenyang...Alhamdulillah dengan nikmat yang Allah bagi...syukur...dah boleh balik...

**Sempat lagi tu singgah ZARA! hahahahah woi dah pukul 9.50 malam la kedai dah nak tutup...Balik...Balikkk..... 

Mood : sangat gembira ria....Thanks to FH,And Cik Abby for the lovely outing together soping sakan..pasni bleh kira jumlah kerugian...And the most AWESOME paperbag besar belang-belang tu!!!
Tido pelok bag la aku weih! heheheh

No comments: