Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Tuesday, February 15, 2011

'kopi kucing'

lawak!!!!
gila ketawa..kesiannnnn!
ulang suara...KESIANNNNNNNNNNNNNNNNNN
nasib kau la kan...
menjadi bahan ketawa dan bahan kutukan kaw kaw kaw!
terbaik lah!

dari nama..dari bahasa yang diguna...ke perkara yang dibuat...
gila gempak!!!!
kerja 'kopi kucing'
ketandusan idea?
kehebatan kami?
apa ye???
kaw kaw kaw...
muahhahahahahhahahahahahahhahhahahahahhahahahah LOL
sorry

i love you KAW!
what eva la kan...
such an attention seeker!WTH...

hidup ni kalau dah mentaliti tu macam tu...
kesian betul...
masyarakat kat malaysia ni memang macam ni ke?
amik buat la research..ni kalau boleh amik..siap tulis tu
ini saya punya!nak kena lempang laju-laju?

kan kita dah belajar...(owh sorry kadang-kadang tak cukup ajar)
tu la jadi macam tu...
otak nya senteng..hatinya kaku...
terima kasih kerana menjadi kopikucing atau bahasa inggerisnya (copycat)

*** suruh belajar main-main,bila dah tak tau apa nak buat... buat la camtu...
konon boleh mengubah nasib...takde wawasan.cita-cita nak jadi kaya...tapi usaha macam ni?

boleh la lupakan saja....
semoga berjaya menjadi insan yang berguna...

mood : ketawa beramai-ramai...you silly!

i love you kaw!
wth!!!!
ilebyukau...... :P

2 comments:

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

Alia, copy cat if direct translate akan jadi...
Copy = Tiru
Cat = Kucing
Tiru Kucing, bukan Kopi Kucing... :-)

GEREK ITU ALIA... said...

Hehehhe copy-'kopi' it's like foto kopi...sambil menaip minum kopi...sambil mengomel 'kopi kopi'hahah...

Kalau tiru kucing...
I mmg mcm kucing..xtaula kot nak 'tiru'/copy'/kopi jadi kucing gak..ahhaha

Kesian this person...
Well
Please try harder yo!

Have a great cuti :)