Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Saturday, July 31, 2010

ART SCENE+ME

Gambar yang sangat banyak untuk post kali ni..
saya sangat suka!
URBANSCAPES 2010 YAY



melepak bersantai sambil fikir nak makan apa...makan mahal OK!sigh!
prezee for Faris Farhan....so i buy u tixx k :) chill!
whooohoooo my baby CANON..lovey duvey!you make my day!ni la dia senjata yang sangat yummy ahhahaha...snapsnapsnap....

Ned-Akta angkasa-my uitm buddy ngeheee kawan pening lagi sengal dan sesama menjahanamkan diri sewaktu dikampus Shah Alam...ahahha.Tom my crimescene partner cik abby's brother atau dengan kata lain kawan baik aku buah hati aku punya abang.. ahhahah woi!korang memang sengal!ned masa ni tengah gelak ketawa je la kan!ahhahaha biol!ahhahahah Tom :Mari kita ketawa kan dia jugak ahhahaha

Ni tengah ketawakan ned la nih..ahhahahah
Ni plak Fadli izmir kawan kepada tuty..dan kami berkawan juga..kan! dan kami juga ketawa di hari itu..ni memang nak buat muka je la keja..ahhahahah

i'm flying whooooooooohohoooooo




COUPLE ON AIR!BEST!

 
Projek Angkat Rumah...

































































Karya Section :) best wooo T-shirt comel























Ned with big smile!





















Makan huh! RM 8 Hot dog! gila mahal ok makanan kat sini..lapa nye pasal ahhahhahahahah





















BLOK ON~ i got mine...'NO VACANCY'hehehehe

Hari yang sangat cerah...performers best...sempat tengok RABUN by Yasmin Ahmad! AWESOME!!!!

ipod burst : turn me around-weezer..
happy sunday everyone!
more pics in my FACEBOOK ALBUM :)
have fun!









3 comments:

nugget said...

waaa~~ lamanya cik gerek tak update blog.. kesian tau kat peminat2 blog (saya kipas susah mati) dailyalia nie.. ternanti2 update blog cik gerek..

URBANSCAPES 2010..wow~! meriah.. penuh happening.. cik gerek betul2 berada di sana.. ops.. cik gerek ada angkat umah sekali ke? tobak koh angkek umah tue..haha~~!

Gee said...

wow!!!!meriah sungguh

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/