Ini saya...

My Photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Friday, May 24, 2013

Bread pudding + custard cream

some of you may know that i'm not into cooking.. but time to time im getting eager to know more bout cookin' orang kata masak sendiri lagi best! since incik husband pon suka makan dirumah...
lagi-lagi bila tengok kengkawan post gambar-gambar makanan yang rasa cam nak pecahkan screen! hahah
so bermulalah journey cuba memasak.

My bestfriend mazidah dok post gambar bread pudding + custard cream with fresh fruits! omg tak boleh tahan ok!

takleh jadik ni.. terus mintak resipe..tak sabar nak cuba.. dan hasilnya! adalah sangat sedap!!!! SANGAT SEDAP!
kat sini ada custard fresh fruits..+ bread pudding yang dalam oven baunya semerbak merata-rata! ahhaha

panas-panas pudding tu, dimakan plak pada waktu minum petang! ( mata pusing-pusing keatas smbil tangan ke dada) ooh nikmatnya!

dan akhirnya... licin!
senang je buat pudding ni..
sesuai dimakan bila- bila masa ikut suka la... tgh malam sambil tgk tv pon boleh!








7 comments:

ISs said...

wowwww....look super delicious...
suka blog ni...support your blog...


HOT : Kolam renang terbesar di dunia
TOP : Kolam renang palsu
POPULAR : Rumah mewah selebriti
GEMPAK : Memandu kapal terbang dengan ketinggian yang rendah
PELIK : Jam termahal di dunia

Dan banyak lagi di : Green Life

Noridah Abd Rahman said...

resepinya tak share ke hehe

kin said...

sedapnya..susah nak buat custard 2 jd..xkeras n xlembik sgt..saya buat hari 2,kena mkn dgn sudu,lembik..apa2 pun..nice blog..klu ada resepi boleh masukkan jugak tau..org mcm saya pun klu boleh la kongsi ilmu..dah follow,harap dpt follow blk..

sis92 said...

ok malam2 tengok memang lapo. lagi bagus lain kali letak resipi sekali :)

sodah binti jemah (bukan nama sebenar) said...

sedapnyaaaa

Eyka Zueyka said...

sya da follow blog awk..keep following my blog back.. eykazueyka.blogspot.com tqvm

kaseh said...

Lamanya tak dengar khabar dari Alia!