Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Saturday, November 12, 2011

Bersawang

WOW!!! lamanya tak update...sangat tak best bukan?i was in sept for my last post...cepatnya masa berlalu...dah bulan Nov...

Banyak gambar dan cerita-cerita menarik...macam nak buat design baru untuk  blog yang dah bersawang ni...nak tukar as time change...barulah berwajah baru...Pengantin baru..ehem-ehem.. :P 
kisah-kisah baru,rasa macam semua benda nak post..gambar...words...haiyak!
i think kena buat subtitle for  thosepics la..and i think nak buat wordless wednesday subtitle just for my wordless wednesday je kan....hmmmm too much in mind...
Sangat tak sabar nak buat semua...

Now 5:30am.. in front my super jet..I'm talking and typing ~sigh~  Woke up at 3am..Wth? tak boleh tidur sampai sekarang....
lucky I have my rock candy..baru beli...dok makan rock candy perasa watermelon... pasti sangat sedap...menghilangkan rasa taksedap pada tekak,rasa ntah apa ntah...perot macam terasa kembong...tekak terasa sangat tak sedap..cam apalah perasaan ini...sedapnya kalau boleh tidur...

I think I need reading light supaya waktu-waktu begini boleh membaca dengan jayanya tanpa menganggu my 'FH' yang sedap sungguh tidur ZZZzzzzzzz...

oupsss...Azan subuh sudah berkumandang...
till later..
muahx!

{L.O.V.E}
-Alia-



1 comment:

sue. said...

alia alia alia alia alia alia alia alia alia alia alia alia alia..heeee