Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Wednesday, July 6, 2011

tipikalnya kita bila....

Penah tak korang dengar conversation kawan-kawan ,makcik-makcik,geng mesyuarat tingkap (umpat mengumpat) cam ni...

anak si anu tu gitu...masa kawin..inainya pekat sangat..orang kata kalau inai pekat tu...degil orangnya...tak dengar kata.... (in my mind...what if dia bubuh inai tu 4-5 kali memang nak bagi pekat?)

Kalau balik lewat contohnya...nanti apalah orang kata balik lewat-lewat malam ni...(padahal....balik kerja,ntah-ntah syif malam-apa orang kata??? ahhah)

Berjaya perniagaan dia,mesti dia pakai pelaris tu...(kalau dia sembahyang hari-hari mintak doa kat tuhan murahkan rezeki sembahyang hajat bagai.. apa nak kata?WTH!)

cuba korang layan video ni...BEST!



hahahah toksah nak kata sangat....
toksah cakap banyak dan menjadi sangat tipikal!

jadilah orang-orang yang POSITIF
peace yo!
enjoy the video...

*** aku suka dia ni! check this out guys!matluthfi90klaka gila!

3 comments:

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

alia, mmg betul tu. kadang2 makcik2 (infact anak anak makcik pun kenkadang) ni bossy gila! tak tahu, nak bercakap.

that's why i always believe in "speaking/talking only on things/subjects you know and aware-off"

Jerung Gergasi said...

realitinya tak ramai manusia yang positif ni. tengok diri kita sendiri pun cukuplah. kita rasa kita best padahal!? orang pandang kita lain bukan nya kita tau ..

sue. said...

tipikal malay.....u know...