Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Monday, November 1, 2010

kurang sabar

hari ni selasa...
pagi-pagi dah hujan...mata masih lagi rabun sebab ketiadaan si cermin mata...huh!
poning kepalo den..
sabar je la ingat nak pergi ambik si cermin mata hari ni tapi...hmmm...
tengoklah macam mana...
uik...sudah dengar bunyi hujan...
nampaknya hujan lagi! yehaaa!harini kelas ada 2 je...syoknya..
1st kelas tadi dengan form 3,tapi mereka semua ada program lepas PMR...so cikgu nya berehat sebentar..
and after this form 4...my dearest class for seni...wish you luck guys!
exam...
and today diorang ni habis exam pastu dah merdeka...
looking forward nak cepat balik...today last day school..YAY! holly holiday! before depavali this friday...
lama wooo rabu...khamis..jumaat..sabtu..ahad..and taraaaa back again to school on monday! best!
hmmm apa plan ek..blom decide lagi la...
sekarang masih lagi hujan...lebat juga sejuk dan dingin yang teramat...
kalau hari-hari sejuk kan best :)
(saya tak tahan panas + matahari terik)

ok saya sangat tak sabar untuk merehatkan diri...jam...cepatlah jarum tu tunjuk pukul 2.30...

ipod burst : tunggu sekejap-tan sri p.ramlee

1 comment:

nugget said...

happy holiday cikgu gerek! teringat zaman sekolah dulu.. maso cuti sekolah lah paling best.. haha..