Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Wednesday, December 10, 2008

Suatu hari yang sangat SEDIH!



Pemergiannya seperti sudah DIA tahu...
beberapa kali sebelum puasa...
*** DIA call aku banyak kali,tanya bila nak hantar baju...jadi ke langsung bulan 12?
*** DIA kata bulan 12 ni DIA DAH TAK ADA...bila aku tanya DIA nak pergi mana...DIA kata..adalah..aku tanya lagi berapa haribulan?..DIA kata belum tahu LAGI...seperti biasa aku kata..NAK ikut...Dan DIA jawab...aku tak boleh ikut. TAK SEMUA TEMPAT aku boleh ikut...:(
*** beberapa hari sebelum raya...hantar baju...Sungguh-Sungguh Dia tak nak jahitkan baju aku..tak seperti selalu..DIA siap suruh aku pi kat pembantu DIA...DIA kata lagi..
kalau DIA tak de Sapa nak jahit baju aku... :(
*** Pada Hari raya ke-2 makan-makan di rumah DIA selingan kata-kata DIA...
nanti kalau DIA takde korang datang jugak sini.jangan masa dia ada je korang datang ..buat cam biasa... :(

HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Sabtu - 06/12/08 - 5.00pm
dikebumikan pada : Ahad-Sebelum Zohor


Panggilan telefon dari Cunie membuatkan air mata bercucuran...buat ahli keluarga,sahabat handai dan semua yang mengenali...
Singkat sungguh masa...tidak terkata.tidak ternyata.

***kawan-kawan..takder sapa nak masak-masak best dah tuk kita
***mana nak lepak weih ..habisla agenda lepak kita tiap2 cuti n hari raya
***sapa lagi nak pokemak2 kan kita woi...
***takde dah sapa nak jahit baju raya kita...takder dah TAG inai sutera kat baju aku :(
***aduh..sedihnya bila lalu dan tengok rumah tu..(emosi sungguh aku)

Al-Fatihah...
buat arwah TUNKU SYED MAHFUZIL (MAKCIR)

when life ends, the mistery of life begins

2 comments:

eRni said...

Al-Fatihah..dr sekolah rendah lg abg acir jahitkan baju org..huhuhu

acoy said...

alia..
tuk pengetahuan ko..dia la yg jahit bj kawen aku..
kt rmh dia gak aku try baju
kt rumah dia gak aku n wife bersiap tuk bersndng haritu
aku br knl..tp dia ok..
al-fatihah....