Ini saya...

My photo
love art and design.fun and creative.full of ideas and always bloated!ehhehehe Designer.photographer.teacher... Art teacher :P

Followers

Tabung duit beli ipone4S

chenta!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

~My Qhalif~

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Q love mommy's super milk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Duit tabung beli ipad2

Sunday, December 31, 2006

A letter to : Y.Bhg Dato' Sri Alia Ismail

A letter to : Y.Bhg Dato' Sri Alia Ismail
Current mood: artistic

'BearBear' from CEO RHB
Photobucket - Video and Image Hosting

Y.Bhg. Dato' Sri,

I would like to wish U a HAPPY 25th BIRTHDAY mangkuk hayun tengkat 25 tak tau aku nak buat formal letters pasal masa sekolah cekgu e takde ajar buat surat ucapan harijadi pada kawan2 pulak.

Jadinya aku takde la sampai nak tunggu perenggan 20 baru nak tulis ucapan tengkiu dan tandatangan kat bawah yang belah kiti untuk surat rasmi manakala belah kanan untuk surat tak rasmi kan? So makna e aku kena berenti mengepet sebelum aku print cover letter untuk dijadikan sebiji surat yang jap lagi nak dimasukan kat dalam sampul surat RHB. KO bangga tak dapat surat dari CEO RHB macam aku nih? Kau patut bangga beb...

Akhir kata nak la aku doakan kejayaan kau dunia akhirat samada depan mata aku mahupun blakang mata aku....Semoga rezeki kau tu murah jugak sebab aku memang suka tumpang sekaki hasilnya.Sebelum aku print aku ada sikit puisi untuk kau yang aku harap kalau surat ni hilang sekalipun, puisi tu tak hilang dalam kepala otak kau tu...adios geng!!

I WANT YOU TO KNOW THAT IN GOOD AND BAD TIMES
I WILL ALWAYS LOVE U AND NO MATTER WHAT U DO OR WHAT U SAY
U CAN DEPEND ON MY SUPPORT,GUIDANCE,FRIENDSHIP AND LOVE
EVERY MINUTE OF EVERYDAY
LOVE BEING YOUR FRIEND.....

With Love,
Siti Zakiah Sulaiman
Lolliebambam

to CIK CEO RHB,
TQ VERY MUCH...TQ TQ TQ MILLIONS!!!!!!
love u so much too...


No comments: